Ikke kjøp strømaggregat til hytta uten å ha sjekket ut dette alternativet først

FOGO – (Focus on generators only) nå endelig i Norge. Dette er kvalitets aggregater som bygges i Polen. Fogo leverer aggregater i størrelser fra 2 til 4000Kva.

 

Fogo bygger og selger over 8000 aggregater pr år i Europa. Vi lagerfører de fleste modeller for rask levering. Fogo har en automatisert produksjonslinje som sikrer god kvalitet til et attraktivt prisleie.

FOGO F8001 iSA strømaggregat

Vi introduserer nå et perfekt aggregat for strøm til hytte til en hyggelig pris. Dette aggregatet kan utvides med auto start, enten via telefon direkte, eller i kombinasjon med inverter og batterilader. Fogo F8001 er et kraftig aggregat på 8KVA som dekker de fleste behov på en hytte, landsted eller som reservekraft til bolig. Fogo F8001 er et inverter-aggregat som gir en perfekt sinus kurve, og kan derfor benyttes sammen med ømfintlig utstyr som PC, TV og lignende uten problemer.  

 

FOGO eksosadapter

Dette aggregatet kan også leveres med nødvendig ekstrautstyr fra fabrikk, for å føre eksosen ut av bygget ved montering av aggregatet innendørs. 

 

 

Fogo Service Kit for F2001 iS

Når Fogo lager et aggregat så sørger de for at aggregatene holder høy kvalitet og har alltid rikelig utvalg av viktig tilleggsutstyr og reservedeler. Som leverandør i Norge er det viktig at vi har rask tilgang på support og reservedeler, slik at våre kunder får rask hjelp om noe skulle skje med produktet.

 

FOGO ATS -Autostart modul

Auto start funksjonaliteten benytter en avansert styringsenhet, som vi også vanligvis benytter på de store aggregatene. Styringsenheten har mulighet til å starte og overvåke aggregatet. Det er også mulig å styre aggregatet via internett. Enten kan utstyres med 4g mobilkort som ekstrautstyr. Styringsenheten kommer med batterilader for startbatteriet i aggregatet. Dette er en komplett pakke som passer spesielt i kombinasjon med et 230v «solcelleanlegg», som trenger et aggregat for å sikre strøm de dagene forbruket er ekstra høyt, eller det er lite sol.

 

Vi er sikre på kvaliteten og funksjonaliteten, og når prisen er bedre enn våre sammenlignbare konkurrenter, er dette ikke noe å lure på. Ikke kjøp aggregat til hytta uten å ha sjekket ut dette alternativet først. Vi er sikre på at du blir fornøyd med produktet.