Om oss

Strømkilden.no kom som en ide etter at eier skulle bygge hytte på fjellet i Hedmark i 2014, hvor tilgang på ekstern strøm, og innlagt vann var ikke-eksisterende. Likevel var eier bestemt på at han skulle ha nok strøm til å drive hytta som et vanlig hus, med all luksus slik som vaskemaskin, dusj, fryser, kjøleskap, oppvaskmaskin, lys og kaffemaskin.

Eier ble nødt å se til andre løsninger, og ble raskt interessert i solcelle-kraft. Problemet var bare at det var få med kunnskap om hvordan et slikt solcelleanlegg ville fungere i praksis og hvilke produkter en trenger til det. Denne kunnskapen måtte da opparbeides selv, og etter flere år med planlegging sto solcelleanlegget klart. Dette driver i dag et anneks, en garasje og selve hytta.

Høsten 2019 fikk eier bak Strømkilden.no besøk av Aftenposten sitt hytteblad kalt «Hyttemagasinet» hvor det overnevnte solcelleanlegget blir vist frem.

Du kan også lese om oss i Hyttelivsmessens egen avis.

 

Vi har stor tro på våre produkter, og vet hva du trenger til ditt behov. Vi har i flere år solgt løsninger til både hytter og hus, og vi er nå klare for å levere en løsning til deg.

mvh

Knut M. Finstad

Daglig leder