Vurderer du å kjøpe solcellepanel?

Stadig flere nordmenn velger å gå til innkjøp av solcellepanel, da løsningene på dagens marked gir en rekke fordeler - hvorav reduksjon i energikostnadene, muligens er den største og mest selvskrevne av de alle.

Hos Strømkilden.no finner du solcellepanel fra anerkjente produsenter, og som er kraftige nok til å produsere nok energi til å erstatte dagens energiløsninger i boliger, men også for å tilføre hytter strøm uten tilkobling på strømnettet. Med våre solcellepanel kan du nyte all luksus som for eksempel vaskemaskin, dusj, fryser, kjøleskap, oppvaskmaskin, lys og kaffemaskin.

I vår nettbutikk finner du følgende produktkategoerier

  • Tradisjonelle solcellepanel
  • Solcellepanel for hytte
  • Solcellepanel for bolig 

Fellesnevneren for våre kategorier av solcellepanel er at de er spesielt egnet for bruk i et varierende norsk klima, med alt fra sterk sol til flere meter snø.  Vi har valgt å kun fokusere på anerkjente merker for å være sikre på at du får det solcellepanelet du forventer. Vi samarbeider tett med produsenter, og har direkte tilgang til deres spesialister når det er nødvendig. 

Noen av fordelene med å kjøpe solcellepanel 

  • Maksimerer energiproduksjonen fra tilgjengelig areal, for å spare mer penger.
  • Sterke sammenføyninger for økt holdbarhet Mer energi og bedre ytelse når solen skinner som sterkest.
  • Panelene er så gode at vi garanterer 92% av oppgitt merkestrøm, selv etter 25 år – Noe som er 15% mer enn sammenlignbare teknologier

Er usikker på hvilket solcellepanel du bør kjøpe for ditt behov?

Du kan benytte deg av vår fagkunnskap, helt uforpliktende. Kontakt oss på telefon eller e-post for å få profesjonell veiledning fra våre erfarne medarbeidere!