Solenergi - på tide å ta i bruk fremtidens løsning

Skepsisen til tradisjonell strøm og energi har aldri vært høyere blant nordmenn. Tidligere har det vært store debatter og utregninger på hvor lang tid solenergi bruker på å tjene inn selve investeringen. Etter en lang periode med kritisk høye strømpriser, er det ingen som tviler på at solenergi er mer lønnsomt.

Hos Strømkilden.no finner du mange smarte produkter basert på solenergi, og som gir både deg som forbruker, men også miljøet rundt deg, en rekke fordeler i hverdagen. Solenergi krever heller ingen naturinngrep, ved installering. De lager heller ingen støy og gir ingen lokal forurensing.

Løsningene innen solenergi vil produsere strøm akkurat der den skal brukes, og passer utmerket for både hytter, eksisterende hus og til nye bygg.

Nettbutikk med kvalitetsløsninger innen solenergi

I vår nettbutikk finner du solenergi i form av strømpakker for hytter, paneler for hustak og masse nyttig tilbehør. Våre løsninger og produkter innen solenergi trenger lite vedlikehold, og er raskt å sette opp. Alle våre produkter kan tilpasses etter dine behov - Har du et stort tak, har du mulighet for å ha mange paneler der, og da passer en stor areal pakke for deg. Har du et mindre tak, passer våre mindre pakker perfekt for deg.

Vi forstår at du er ukjent med solenergi og alle de tekniske detaljene. Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til de rette produktene slik at det blir enklere for deg å gjøre rett valg av solenergi-produkter.

Ring oss på telefon 35 55 95 95 for å komme i kontakt med en ekspert på solenergi!