Solcellepanel for hustak

Ettersom prisene for strøm og energi har satt sine økonomiske preg her til lands, har det medført til at flere husholdninger er åpne for rimeligere alternativer enn tidligere. Med solcellepanel på hustaket vil du produsere strøm akkurat der den skal brukes, og betraktes som en god løsning for både eksisterende hus og til nye bygg. Anlegget trenger lite vedlikehold, og er raskt å sette opp.

Hos Strømkilden.no finner du solcellepanel beregnet for hustak og som tåler klimaet vi har her til lands.

Vi tilbyr solcellepanel til hustak fra anerkjente produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv - nettopp for å sikre deg den kvalitet du forventer.

Vi tilbyr følgende solcellepanel beregnet for hustak 

  • Strømpakke tak 13kvm
  • Strømpakke tak 26kvm

Pakken leveres inkludert solpanelet, inverter på hele 3000-5000 kw, takmontering og nødvendige kabler for å montere løsningen frem til sikringsskap. Pakkene er delt opp i henhold til arealet på taket ditt. Har du et stort tak, har du mulighet for å ha mange solcellepaneler der, og da passer en stor areal pakke for deg. Har du et mindre tak, passer våre mindre pakker perfekt for deg.

Omfattende bruk og test av egne produkter, gjør at vi vet hvilke produkter som vil virke hos deg. Vi har tett samarbeid med våre produsenter og leverandører av solcellepanel for hustak.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende fordeler og tekniske elementer i forbindelse med solcellepanel på hustak!