Solcellepakke for solcelleanlegg i bolig

Tanken på solcelleanlegg var fristende for mange husholdninger før strømprisene gikk til værs. Etter at strømprisene ikke ser ut til å endre seg, er det enkel matematikk å se at solcelleanlegg er en gunstig som vil kunne tjene seg inn i løpet av bare noen få år.

Hos Strømkilden.no finner du tilpasset solcellepakke for deg som ønsker solcelleanlegg i hjemmet.

Vi tar utgangspunkt i følgende solcellepakker 

  • Strømpakke tak 13kvm
  • Strømpakke tak 26kvm

Solcellepakkene leveres inkludert solpanelet, inverter på hele 3000-5000 kw, takmontering og nødvendige kabler for å montere løsningen frem til sikringsskap. Pakkene er delt opp i henhold til arealet på taket ditt. Har du et stort tak, har du mulighet for å ha mange paneler, og da passer en stor areal pakke for deg. Har du et mindre tak, passer våre mindre pakker perfekt for deg. Sammen finner vi den solcellepakken og anlegget som passer best for ditt behov!

Nettbutikk for deg som ønsker kvalitet

Siden vår oppstart har vi vært opptatt av kvalitet, da klimaet her i Norge medfører til utfordringer som må takles for å kunne produsere mest mulig strøm og energi. Vi benytter oss kun av produsenter med tilsvarende filosofi. For deg som kunde betyr dette solcellepakker og solcelleanlegg av ypperste kvalitet.

Vi forstår at det er vanskelig å ta et valg på stående fot, helt uten å ha all informasjon. Det er trossalt mange tekniske detaljer som skal klaffe. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne rett solcelleanlegg for deg som ønsker et rimeligere strøm-alternativ!