Solcellepakke beregnet for hytte

Ønsker du strøm på hytta uten strømnett?

Med rett solcellepakke kan du få all luksus som for eksempel vaskemaskin, dusj, fryser, kjøleskap, oppvaskmaskin, lys og kaffemaskin - rett inn i hytta, uten å måtte koble deg på strømnettet.

Våre solcellepakker for hytte er spesielt egnet for bruk i et varierende norsk klima, med alt fra sterk sol til flere meter snø. Siden vår oppstart har vi lojalt fulgt vår filosofi om topp kvalitet. Vi har tette samarbeid med våre produsenter for å kunne tilby den kvalitet du bør forvente med en solcellepakke for hytta.

I vår nettbutikk finner du følgende solcellepakke for hytte

  • Hyttepakke 12volt 310 watt
  • Hyttestrøm lavt forbruk 1600 watt
  • Hyttepakke Off-Grid "Boligstandard"

Solcellepakkene er delt opp i høyt forbruk, medium forbruk og lavt forbruk. Pakkene kan selvfølgelig utvides og tilpasses etter ønske.

Våre solcellepakker for hytte passer for deg som har hytte i et område hvor de tradisjonelle strømleverandørene ikke leverer, og hvor du ønsker strøm som hjemme. Du slipper strømregningen og kan produserer kostnadsfri strøm store deler av året. Solcellepakke er løsningen for deg som er opptatt av miljøet og vil ha en hytte drevet av fornybar energi.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Strømkilden.no for mer informasjon vedrørende våre solcellepakker beregnet for hytte!