Solcelle- energi til 230 volt

Ønsker du å samle energi ved hjelp av solcelle-energi?
Er du ukjent med dagens løsninger?

Ved hjelp av en solcelleregulator (inverter) kan du enkelt samle opp energi, og som lagres i batteriene og som tilgjengeliggjøres for bruk, både i hjemmet og på hytta. For deg betyr dette redusert kostnader i forbindelse med strøm og energi. Samtidig tar du del i en mer bærekraftig utnyttelse av solcelle- energien.

Smarte SMA- enheter

Hos Strømkilden.no finner du smarte SMA-enheter som omformer solcelle-energi til 230 volt. I vårt sortiment finner du SMA- enheter som gir alt fra 1,5 – 5 kW. Våre produkter er anerkjent for sitt moderne brukergrensesnitt, og sikrer en enkel og rask installasjon. I tillegg kan vi forsikre deg om at de støtter alle krav til sikkerhet og automatisk utkobling.

Siden vår oppstart i 2014 har vi tilegnet oss fagkunnskap kontinuerlig og sørget for å skape våre egne produkter. Vårt første solcelleanlegg driver fortsatt annekset, garasjen og selve hytta til eieren av Strømkilden.no

Vi har stor tro på våre produkter, og vet hva du trenger for å gjøre solcelle- energi til 230 volt. Vi har i flere år solgt løsninger til både hytter og hus, og vi er nå klare for å levere en løsning til deg.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre løsninger som hjelper deg med å samle energien fra solcelle og omgjøre den til 230 volt!