Solcelle - effektiv løsning, året rundt

Ved å produsere din egen strøm sørger du for å spare miljøet, samtidig som du reduserer dine månedlige utgifter i forbindelse med strøm. Mange tror at solcelle ikke er lønnsomt med klimaet vi har her i Norge, men er dette egentlig korrekt? 

Faktum er at solceller er effektive hele året - faktisk svært effektive ved lave temperaturer. Maksimal effekt av en solcelle får du når det er klar sol og minusgrader ute. Sammen med snø som reflekterer lyset på solcellene, vil solcellene gi høy ytelse.

Solceller krever heller ingen naturinngrep, ved installering. De lager heller ingen støy og gir ingen lokal forurensing. Fordelene med solcelle er mange, og med dagens priser på strøm og energi, er det absolutt verdt å bli bedre kjent med dagens løsninger.

Hvor lenge varer solcellepanel?

Varigheten av et solcellepanel er svært lang, og investeringen du gjør ved å utnytte et solcelleanlegg vil lønne seg. I Norge er det også sånn at for å få høy verdivurdering av boligen din, så avhenger det av miljøstandarden på huset ditt. Med et solcelleanlegg oppnår du de beste miljøstandardene for boliger, jf. energiattest.no.

Solcellene vil produsere strøm akkurat der den skal brukes, og er en god løsning for både eksisterende hus og til nye bygg. Anlegget trenger lite vedlikehold, og er raskt å sette opp.

Nettbutikk med solcelle-produkter

Strømkilden.no er en nettbutikk med kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter. I vårt sortiment finner du solcelle i form av strømpakker for hytter, paneler for hustak og masse nyttig tilbehør.

Som kunde hos oss vil du få en solcelle-løsning som passer for nettopp dine behov. Vi kan tilpasse alle våre produkter nøyaktig etter dine ønsker.

Ønsker du mer informasjon og veiledning for du velger løsning?

Da anbefaler vi deg å ta kontakt på telefon eller e-post for å komme i kontakt med våre kyndige medarbeidere. Her vil vi finne en gunstig solcelle-løsning for deg!