Strømforsyning
for hytter

Få hjemmekomfort på hytta – uansett hvor du er

Drømmer du om å ha samme komfort på hytta som hjemme? Med Fogo Bensin Inverter Aggregat kan du oppleve gleden av 230V strøm, uansett hvor hytta ligger. Stek ovnsretter, oppbevar maten trygt i kjøleskapet, og ha en fryser full av godsaker – akkurat som hjemme.

Designet for å integreres sømløst med ditt solcelleanlegg, sikrer dette aggregatet at du aldri går tom for strøm, uansett hvor du er.

Full frihet

Når middagen er ferdig, kan du lene deg tilbake og nyte TV, spill og annen underholdning uten bekymringer. Aggregatet gir deg muligheten til å koble til alle dine elektriske apparater, og gir deg friheten til å slappe av og ha det gøy – akkurat som hjemme.

F8001ise

Fogo inverter-aggregat

Stillegående inverter-aggregat som kan fjernstyres.  Leverer inntil 8000VA

Stillegående Drift

Nyt naturens ro uten støyforstyrrelser.

Driftsikker

Pålitelig kraft når du trenger det mest.

Automatisk Start fra Solcelleanlegget

Sømløs overgang ved behov for ekstra strøm.

Perfekt kombo med solcelle og batteripakker

Pålitelig strøm på hytta

I kombinasjon med batteripakker og solcelleanlegg er Fogo Bensin Inverter-ggregat den perfekte energikilden. Når solen ikke gir nok energi, tar aggregatet over og lader batteriene mens det gir tilleggsstrøm. Du får kontinuerlig og pålitelig strømforsyning, uansett vær og tidspunkt.

Automatisk start av aggregatet når batteriet er utladet

Automatisk oppstart basert på signal fra batteri eller sol-inverter: Enheten kan automatisk starte og stoppe aggregatet basert på batteriets ladetilstand (SOC). Den fungerer sammen med de fleste solcellesystemer som har mulighet for å starte aggregat.