Nettbutikk med laderegulator & solcelleregulator

Hovedformålet med en solcelleregulator/lader er å samle energi fra solcellepanelene, og lagre den i batteriene.

Hos oss i Strømkilden.no finner du solcelleregulator og laderegulator med den nyeste, raskeste teknologien, og som gir den beste utnyttelsen av solcellepanelene dine. Våre produkter er intelligente og sørger for å oppnå full ladning på kortest mulig tid. Samtidig sørger solcelleregulator/lader for å opprettholde batterihelse, noe som forlenger levetiden.

Stort produktutvalg

I vår nettbutikk finner du et rikelig utvalg av solcelleregulator/lader fra anerkjente produsenter, med tilsvarende fokus på kvalitet som oss selv. For deg som kunde betyr dette kvalitetsprodukter som leverer, år etter år.

Hvilken solcelle- og laderegulator skal jeg velge?

For det første må du velge en modell som dekker spenningen på batteribanken din. Det finnes modeller for 12, 24, 36 og 48 volt. Modellbetegnelsen inneholder 2 siffer, den første er maksimal spenning som panelene kan oppnå, og den andre er maks antall ampere laderen kan gi. Modellene opp til 100 volt fungerer på 12/24 Volt batterianlegg.

Laderegulator og solcelleregulator i ett og samme produkt

Victron Easy Solar er en "Alt i ett" løsning for solenergi. Den har innebygd MPPT regulator, Inverter, lader og AC fordeler i ett og samme produkt. Easy Solar er lett å installere og krever minimalt med kabler.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre solcelleregulatorer og laderegulatorer!