En moderne hytte med solcelle på taket

Visste du at du får maksimal effekt av en solcelle når det er klar sol og minusgrader ute?

De færreste vet at det er når snø reflekterer lyset på solcellene, at solcellene gir høyest ytelse. Med andre ord er solcelle som skapt for norske forhold!

Strømkilden.no betraktes som fagspesialister med fokus på kvalitet, og tilbyr en rekke løsninger for deg som ønsker solcelle til taket på hytta.

Solcelle for hytter utenfor strømnettet

Våre solcellepakker for hytte passer for deg som har hytte i et område hvor de tradisjonelle strømleverandørene ikke leverer, og hvor du ønsker strøm som hjemme. Du slipper strømregningen og kan produserer kostnadsfri strøm store deler av året. Solcellepakke er løsningen for deg som er opptatt av miljøet og vil ha en hytte drevet av fornybar energi.

I vår nettbutikk finner du følgende solcellepakke for hytte 

  • Hyttepakke 12volt 310 watt
  • Hyttestrøm lavt forbruk 1600 watt
  • Hyttepakke Off-Grid "Boligstandard"

Pakkene med solcelle for tak er spesialdesignet etter hvor mye strøm du kan dra samtidig. Det vil si at hvis du vil kunne gjøre alt det du gjør hjemme, må du ha en stor pakke. Med en mindre pakke kan du fortsatt gjøre flere av de samme tingene som du kan med en stor pakke, men du må være mer selektiv i forhold til hva du velger å bruke strømmen på. Med flere paneler, som i «høyt forbruk» pakken, fanger du mest mulig strøm også de dagene det er dårlig vær.

Du kan trygt ta kontakt med oss i Strømkilden.no for mer informasjon vedrørende våre solcelle-løsninger for deg som ønsker et smartere strømalternativ på hytta!